9 maanden zwangerschap

9 maanden zwangerschap
Is je vrouw zwanger? Goed gedaan! Je wordt papa! Gefeliciteerd! Of toch niet? Jullie gaan 40 weken of  9 maanden zwangerschap in. En dat betekent grote veranderingen voor je vrouw als jullie baby steeds groter groeit. En het is onvermijdelijk dat jij daar ook mee te maken krijgt.

Het is niet niks om een baby in je buik te laten groeien en het klaar te maken om zelfstandig in de wereld te kunnen overleveren.

9 maanden zwangerschapJe vrouw gaat dat merken. Niet alleen aan haar lichaam maar ook zeker aan haar humeur. Als het een beetje tegenzit gaat ze last krijgen van allerlei zwangerschapskwaaltjes. En dat zal je weten.

Om je ene klein beetje te kunnen voorbereiden hebben we de 9 maanden zwangerschap per week kort voor je beschreven. Hopelijk helpt het om je voor te bereiden en je niet al te hard te laten schrikken als je vrouw ineens heel anders reageert dan je gewend bent.

Daarnaast zal je ook veel praktische dingen moeten doen en regelen. Ook als ze misschien de neiging om van alles naar zich toe te trekken: bemoei je er toch actief mee. Zo laat je zien dat je betrokken bent bij de zwangerschap en de veranderingen die ze doormaakt. En je neemt haar werk uit handen wat wel fijn voor haar is tijdens 9 maanden zwangerschap.

Maar ervaren papa’s weten dat het niet voor niets afzien zal zijn. Als jullie kindje er is weet je waarom en ben je 9 maanden zwangerschap zo weer vergeten. Heel veel succes, wijsheid en geduld.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT