Bekendmaking zwangerschap

Bekendmaking zwangerschap
Het is de gewoonte om de bekendmaking zwangerschap uit te stellen tot je vrouw rond de 3 maanden zwanger is. De reden hiervoor is dat de statistische kans op een miskraam in die eerste maanden het hoogst is. En stel je voor dat iemand weet dat je vrouw een miskraam heeft gehad?

Bekendmaking zwangerschapTjongejonge, dat is erg. Wat geeft dat nou? Je begaat toch geen misdaad? Kortom, als het zover is: schreeuw het van de daken! Je bent toch blij? Nou dan, vertel het iedereen die het maar horen wil.

En mocht je vrouw dan toch een miskraam krijgen, krijgt ze (en jij ook) veel steun van anderen. Juist daarom dat  je hierover moet kunnen praten! Net of je geen verdriet mag hebben. Een miskraam is verschrikkelijk en het is te hopen dat het jullie niet overkomt.

Maar waarom die voorzichtigheid bij bekendmaking zwangerschap? In het buitenland weten familie en vrienden het vaak bijna nog eerder dat er een kindje komt dan de ouders zelf. Daar wordt bij wijze van spreken iedereen al gebeld als het plusje op de zwangerschapstest nog amper zichtbaar is.

Kondig dus je zwangerschap in stijl aan. Dit belangrijke moment zal je waarschijnlijk nooit vergeten, dus deel het met iedereen die je lief hebt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT