Samen nieuwe terreinen verkennen

Als vader wil je graag quality time doorbrengen met je kindje. Samen op stap, samen nieuwe dingen ontdekken, nieuwe terreinen verkennen. Maar dit wel in alle comfort en alle veiligheid.

Je gaat op zoek naar betrouwbare oplossingen waarmee je jouw kleintje veilig en comfortabel kan meenemen op jullie gezamenlijke reis.  Oplossingen die de trip niet hinderen maar comfort bieden. Autostoeltjes en kinderwagens die slim zijn ontworpen en makkelijk in gebruik.

2017 maxi-Cosi Nova

Ontdek de wereld en maak van elke uitstap een avontuur!

Met zijn grote, schok dempende off-road anti-lek banden past de Nova wandelwagen zich soepel aan bij al je reisplannen.   Beschikbaar in zowel een 3- als 4-wiel uitvoering.

Dankzij de extra goed gevoerde ergonomische zitting zit je kindje lekker zacht. De vering voor en achter zorgt voor een soepele rit over elke ondergrond.

Wendbaar en flexibel

Wil je de omgeving filmen tijdens je wandeling, geen probleem! De Nova is makkelijk wendbaar met slechts 1 hand.  En is je kleintje moe dan kan je de rugleuning verstellen (in 4 posities) ook in ligpositie voor een heerlijk dutje.

De Nova is een perfecte match met de Oria reiswieg en Maxi-Cosi autostoeltjes, dus je hebt een stijlvol en flexibel reissysteem dat vele jaren meegaat. En is de bestemming bereikt, dan volstaat één duwtje met de voet om de Nova in te vouwen.

Op stap!

En nu erop uit! Ontdek de wereld samen met je baby en maak van elk gezinsuitstapje een avontuur. Ben je er klaar voor? Lees dan snel een paar tips voor een dagje uit!

Wat dacht je van een dagje naar Planckendael of de Antwerpse Zoo, Plopsaland of de nieuwe attractie Symbolica in de Efteling? Of je kan heerlijk met je kindje naar de Kalmthoutse Heide, de Lommelse Sahara of de meren van Eau d’Heure in Wallonië.
Iets dichter bij huis? Ga naar een park of speeltuin in de buurt om lekker in de zandbak te spelen.  

OPROEP!

Wil je deze allrounder wel eens zelf testen. Ga dan snel naar Maxi-Cosi Facebook pagina via deze link en stel je kandidaat!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT