Vrouwen hebben vaker zin dan je denkt

Vrouwen hebben vaker zin
Heel veel mensen (mannen) leven nog steeds in de veronderstelling dat het alleen mannen zijn die een grote behoefte hebben aan “de daad”. Vrouwen zouden er weinig zin in hebben, soms zelfs afkerig zijn en het minder vaak willen doen. Met de resultaten van een onderzoek dat onder vrouwen in Engeland is uitgevoerd, kunnen die veronderstellingen naar het rijk der fabelen worden gezonden. Vrouwen hebben vaker zin dan je denkt.

Vrouwen praten niet graag over hun kamergeheimen, maar dat betekent nog niet dat ze er geen uitgesproken mening over hebben. Integendeel!. Het zwakke geslacht weet precies wat, hoe en met welke frequentie het mag gebeuren. Maar omdat de frequentie en misschien ook de manier waarop het eraan toegaat haar niet aanstaat, kiest ze wel eens voor een ander alternatief bijvoorbeeld een slippertje of een tijdelijk liefje.

Vrouwen hebben vaker zinVrouwen hebben vaker zin

Mannen maken vaak de fout door te denken dat ze precies weten wat een vrouw in bed wil. Ze verliezen daarbij uit het oog dat elke vrouw anders is en op haar eigen tempo en manier de liefde bedrijft. Sommige vrouwen komen heel snel klaar, terwijl andere behoefte hebben aan meer gevoel en spel. Mannen die met het idee rondlopen dat ze altijd in staat zijn een vrouw te bevredigen, kunnen lelijk op hun neus kijken als anders blijkt. Hij kan wel eens niet de hoge trilfrequentie bieden die nodig is voor een orgasme en moet misschien zijn heil zoeken in een speeltje als hulpmiddel.

Vrouwen zijn anders

Het is belangrijk om erbij stil te staan dat vrouwen de geslachtsdaad anders ervaren dan een man. Als voor de man het binnendringen het einde is, dan is dat bij de vrouw iets anders. Bij haar komen er heel veel andere emotionele gevoelens bij kijken zoals de manier waarop de man met haar omgaat. Harde stoten of diep doordringen is niet voor elke vrouw even prettig. Vaak zijn mannen zo zelfverzekerd dat ze niet eens de moeite nemen om de vrouwe te vragen als die bepaalde aanrakingen aan gevoelige lichaamsdelen zoals de clitoris als prettig ervaart. Duurt het wat langer voordat de vrouw vochtig wordt, dan kan hij zelfs erg onzeker worden.

Vrouwen genieten ook

Al met al is het belangrijk voor mannen om te weten dat de vrouw wel vaker zin heeft dan ze denken. Misschien is het tijd om de hand in eigen boezem (broek) te steken en op gepaste wijze toenadering te zoeken voor de liefdesdaad. Als het eenmaal zover komt, moet hij niet vergeten om te blijven communiceren en er samen het beste van te maken. Uiteindelijk moeten beide partijen genieten van de liefdesdaad.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT