Je eerste kleintje? Vergeet niet van elkaar te genieten!

Samen met je partner kijk je verliefd naar het kleine wonder dat naast jullie ligt te slapen, jullie eerste kleintje. Je fantaseert over de knutselwerkjes die je later krijgt.
Samen met je partner kijk je verliefd naar het kleine wonder dat naast jullie ligt te slapen, jullie eerste kleintje. Je fantaseert over de knutselwerkjes die je later krijgt. Lachend ga je met je partner uit bed. Dit is een mooie dag om wat extra aandacht aan elkaar te besteden.

Doe eens wat moeite

Zij wil aandacht, maar jij ook. Het is een bijzondere tijd. Een levend wezentje rekent op jullie, altijd en overal. Des te beter jullie op elkaar ingespeeld zijn, des te soepeler het gaat. En des te meer jullie genieten van het gezinsleven.

Dus mannen, dof je eens lekker op. Weet je nog je eerste ontmoeting met je partner? Je droeg een mooi overhemd, had je haar netjes gestyled en maakte het af met een lekker luchtje. Je had zelfs je schoenen gepoetst! Vier dan ook dat jullie een koppel zijn: zonder haar was je immers nooit een vader(figuur) geworden.

Start bij jezelf

Is het shoppen er de afgelopen weken bij ingeschoten door de komst van jullie kleintje? Doe dan wat inspiratie op bij onlyformen.be en verwen jezelf met een mooie outfit. Wedden dat je partner hier minstens net zo blij van wordt als jij. Grote kans dat zij zichzelf ook gaat opdoffen. Wie weet trekt zij haar mooie hakken wel aan.

Elke vrouw vindt het leuk om mee uit eten genomen te worden. Regel voor haar de oppas, zodat je haar ook ontzorgt. Is de romantiek naar de achtergrond verdwenen? Zet de eerste stap en koop een mooie roos voor haar. Of plaats wat kaarsjes in de woon- en slaapkamer. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT