Van de kinderkamer tot de tekenles

mooie kinderkamer
Vijf leuke dingen aan het vaderschap: van de kinderkamer tot de tekenles. Zowel op korte termijn als op lange termijn heeft het vaderschap enkele leuke vooruitzichten voor jou in petto. We lijsten hieronder vijf dingen op waar je naar uit kan kijken als toekomstige papa.

Het ene moment zal er spoedig aankomen, op het andere zal je al iets langer moeten wachten.

  1. Een kinderkamer uitkiezen
Tijdens de zwangerschap kunnen jullie rustig op zoek gaan naar de ideale kinderkamer voor jullie kleine drommel. Dit kan door van winkel naar winkel rond te rijden, op zoek naar de mooiste kamer tegen de beste prijs, maar dat kan gewoon ook perfect vanuit de eigen zetel. Er bestaan meer dan genoeg sites waar je mooie babyspullen, speelgoed en kinderkamers vindt.

  1. mooie kinderkamerEen babyborrel organiseren
Heel wat mensen zijn je zoon of dochter natuurlijk al komen bezoeken, maar lang nog niet iedereen. Op de babyborrel zie je je vrienden en familie nog eens terug in een van de leukste gelegenheden die er bestaan. Je kan eindelijk nog eens bijpraten met vrienden die je al een tijdje niet meer gezien hebt. Het kan bovendien zeker geen kwaad het contact met hen weer te verstevigen, want voor je het weet heb je een babysit nodig!

  1. Naar het voetbal, het paardrijden, de muziekschool, de tekenacademie…
Naarmate je kind opgroeit en zijn of haar interesses duidelijk beginnen te worden, zal ook blijken waar je binnenkort vele weekends enkele uren zal spenderen. Wordt het langs de zijlijn van het voetbalveld of in de tribune van de paardenranch? Of trakteert je zoon of dochter je over enkele jaren op een schitterend piano-optreden met het jeugdensemble? Spannend en boeiend!

  1. Een schoondochter of schoonzoon
Je zoon of dochter zal natuurlijk ook andere interesses ontwikkelen. Voor je het weet breidt je familie opnieuw uit, maar dan in de breedte. Na enkele familiefeesten lachend de vraag gesteld te hebben “Wanneer breng je nu eindelijk eens een liefje mee?” zal die dag plots aanbreken, hoor. Alweer een spannend en leuk moment!

  1. Een kleinkind?
En het volgende leuke moment laat zich al raden. De cirkel zal pas helemaal rond zijn als het kindje waarvoor jij binnenkort een babyborrel organiseert er zelf eentje zal moeten organiseren. Grootvader worden maakt je mogelijk nog gelukkiger dan vader worden. Het geeft je een groot gevoel van voldoening te zien hoe jullie zoon of dochter onder jullie vleugels uitgroeide tot een kersverse mama of papa. Zoek je dan opnieuw mee naar een mooie kinderkamer?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT