Een baby- of kinderkamer in retrostijl!

kinderkamer
Voor (aanstaande) ouders is het altijd weer een feest om de baby- of kinderkamer te mogen inrichten, waarbij ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Het is immers de bedoeling dat het uiteindelijk een ruimte wordt waarin zowel zij als hun kindje zichtzelf op hun gemak voelen.

Om een gevoel van rust en sereniteit op te wekken worden in een kinder- of babykamer meestal neutrale kleuren gebruikt. Hierbij hoeft zeker niet alles alleen maar wit te zijn, het is juist erg plezant om in de kleine details te zorgen voor wat kleur. En bij Roodborstje vindt u precies dat: prachtig behang en schitterende posters in vintage kleuren met nostalgische designs.

Fantasievolle posters met een vintage uitstraling

kinderkamerWilt u in een kamer een opvallende eyecatcher aan de muur hebben hangen die een verder neutrale en tijdloze kamer opvrolijkt, en later gemakkelijk vervangen kan worden? Kijk dan eens naar de schattige posters met terugkerende patroontjes zoals sterren en cirkels. Of kies een poster met een meisje of jongetje, of lieve diertjes zoals een olifant, flamingo, muis of vosje. De posters met rustige kleuren zoals oranjebruin, groen, blauw, roze en paars zijn in drie standaardmaten leverbaar maar kunnen op aanvraag ook op maat gemaakt worden.

Opvallend behang met dieren of patronen

Soms willen mensen juist iets meer dan alleen maar een detail in kleur. In dat geval kunt u er ook voor kiezen een bepaalde wand van een baby- of kinderkamer te voorzien van behang met de kenmerkende designs van Roodborstje. De illustraties op het behang zijn voorzien van dezelfde vrolijke kleuren als de posters en bestaan uit patroontjes met sterren of cirkels, of tekeningen van schattige vosjes.

Schattige geboortekaartjes in dezelfde retro stijl

Bij Roodborstje vindt u diverse producten met illustraties die allemaal met de hand getekend zijn door Ellen van Der Velden. Geïnspireerd door de komst van haar eigen kinderen ging deze illustratrice tijdens haar zwangerschappen aan de slag met ontwerpen met een geheel eigen stijl. Deze ontwerpen worden intussen op een complete collectie van artikelen gedrukt, variërend van behang en posters tot geboortekaartjes.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT