Zwangerschapsgym

zwangerschapsgym
Je vrouw wilt op zwangerschapsgym of naar een pufcursus. Prima, vind jij. Nadat je vrouw de eerste maanden na het eten gelijk naar bed ging, is het wennen dat ze ’s avonds weer beneden zit. Moet je weer naar haar lievelingszenders en andere domme programma’s kijken.

zwangerschapsgymDat je vrouw dus één keer in de week naar zwangerschapgym gaat vind jij niet zo erg totdat ze op een avond terugkomt van die pufcursus. Want dan vertelt ze je dat het volgende week mannenavond is. Mannenavond, denk jij nog. Dat klinkt als een avondje kaarten met je vrienden en lekker slap ouwehoeren. Helaas!

Zwangerschapsgym

Mannenavond bij de pufcursus of zwangerschapsgym betekent dat alle vrouwen hun man meenemen (even ter extra verduidelijking: de vrouwen zijn er dus ook bij). En nee, je gaat niet pokeren…

In het gunstigste geval heb je een pufcursusjuffrouw die weet dat mannen het geen reet interesseert hoe je moet puffen en geeft ze enkel een paar eenvoudige adviezen hoe je je vrouw tijdens de bevalling kunt bijstaan. In (vele) mindere gevallen mag je meepuffen. Er zijn zelfs mannenavonden waar het men zo bont maakt dat men poppen ter wereld gaat brengen via jouw geboortekanaal …

Moet ik nog meer zeggen? Je komt er domweg niet onderuit. Ga er heen, maak er het beste van en zorg dat je snel weer thuis bent. Wie weet helpt het als de bevalling gaat beginnen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT