Tweede zwangerschap

tweede zwangerschap

Je hebt het allemaal al een keer meegemaakt zo’n zwangerschap. Wat kan jou nog gebeuren? Je weet alles van luiers, zwangerschapsdementie, kraamzorg en al het andere dat rond de geboorte van een kind komt kijken. Jij komt niet meer voor verrassingen te staan.

tweede zwangerschapTweede zwangerschap

Maar…jammer joh! Bij een tweede zwangerschap is de kans groot dat de klachten van jouw vrouw erger zijn en langer duren. Ze komen eerder en gaan ook weer later. Zwangerschapsmisselijkheid? Is bij een tweede erger.

Vond je dat je vrouw de eerste zwangerschap al zoveel klaagde over haar dikke buik? Nu begint dat zo’n beetje vanaf week 1, want alles is al een keer opgerekt geweest dus die buik is snel zichtbaar.

Vond je dat je vrouw bij de eerste zwangerschap al weinig zin had in seks? Bij de tweede kun je het negen maanden lang vergeten. Geloof me, het is echt geen pretje zo’n tweede zwangerschap. Niet voor haar, maar zeker ook niet voor jou!

Gewoon doorbijten dus, want je weet nu wel wat je ervoor terug krijgt. Wees eerlijk, er is toch niets mooiers?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT