Seks na de zwangerschap

Seks na de zwangerschap
En jij dacht dat je tijdens de zwangerschap weinig seks had? Dan worden de eerste weken na de zwangerschap een hel voor je. Jouw vrouw heeft de komende tijd alleen maar oog voor haar baby. Jij komt echt op de tweede plaats. Seks na de zwangerschap is geen vanzelfsprekendheid.

Seks na de zwangerschapMocht je om een of andere bijzondere reden toch nog steeds bij haar op de eerste plaats staan (it ain’t gonna happen, maar stel) dan nog heeft ze geen zin. En dat is niet zo gek, het geboortekanaal (laten we het netjes houden) heeft flink flink te verduren gehad.

Het duurt minimaal 1 maar eerder 2 maanden voordat alles bij haar weer in shape is. Seks na de zwangerschap zal bij haar de eerste weken na de bevalling pijn doen dus dat moet je ook gewoon niet willen. Wacht tot zij het initiatief neemt tot seks na de zwangerschap. Dat wordt geduld hebben jongen, geduld.

Misschien lees je dit pas na de bevalling en is het te laat, maar ga nooit pontificaal voor de uitgang van je vrouw staan bij de geboorte. Die herinnering blijft heel lang hangen en is bijna niet uit te wissen.

Ze moet niet voor niets zich de krampen persen ondanks die 10 centimeter ontsluiting. De ‘hele boel’ zet zich tijdens de geboorte uit en jullie kind komt er ook niet schoon uit. Hij is bedekt met slijm en bloed en is niet op z’n mooist de eerste minuten op aarde.

Dat ziet er niet echt lekker uit. Dus niet recht van voren bekijken. Of nog erger: vanuit die hoek een videocamera op je vrouw zetten…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT