Hormonen en zwangerschapskwalen

zwangerschapskwalen
Is je vrouw net zwanger? Gefeliciteerd, het komende jaar is je vrouw een totaal ander persoon. (Is ze al langer zwanger? Trek dan de maanden die ze al zwanger is van de 12 maanden van dat jaar af en je weet ongeveer wanneer je weer je oude vrouw terugkrijgt.)

Dit heeft 1 reden: hormonen en zwangerschapskwalen. Klotedingen zijn dat. Ze nemen je vrouw over en laten haar niet meer gaan. Ze wordt sentimenteel, ze gaat zeuren en zagen, klagen, geïrriteerd reageren om niks en janken om niks. En o wee als je er wat van zegt. Dan zijn de rapen helemaal gaar. Nee, je kunt het beter negeren. Niet te opvallend natuurlijk, want dat is gevaarlijk met die hormonen. Maar gewoon knikken als het moet en zwijgen als het moet.

zwangerschapskwalenHormonen en zwangerschapskwalen

Hormonen zijn ook het excuses om allerlei dingen te vergeten, te laten vallen, gewoon niet te doen, uit haar slof te schieten, te snauwen enzovoorts. Wen er dus maar aan. Maar de pest is dat hormonen niet het enige is waar ze last van krijgt. Er zijn meer zwangerschapskwalen.

Wel eens gehoord van zwangerschapsdementie? Echt, het bestaat. En vaak hebben vrouwen ook een “iets” wat ze elke dag op ieder tijdstip kunnen eten, bijvoorbeeld augurken of een broodje curryworst. Ze hebben er de hele dag trek in.

Pas als je kleine een paar weken oud is, zullen de hormonen en zwangerschapskwalen voorzichtig verdwijnen. Tot die tijd wens ik je veel sterkte!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT