Vind de dokter, gynaecoloog, pediater die bij jou past

Vind op Zivi de dokter, gynaecoloog, pediater die bij jou past. Jij doet het ongetwijfeld ook…

Wanneer je op zoek bent naar een dokter of specialist, dan ga je toch eerst even rondbellen om te horen bij vrienden en familie hoe tevreden zij van hun arts zijn?

ziviDat is volstrekt normaal, want alleen zo ben je zeker dat je bij een arts terecht komt die het beste voorheeft met jouw gezondheid en die van je baby. Maar wat als de dokter die iedereen aanraadt, geen nieuwe patiënten meer aanneemt? Of ben je net verhuisd en heb je helemaal geen hulplijn om je een goede arts in de buurt aan te raden?

Op de gloednieuwe website ZIVI.be staan niet alleen de contactgegevens van duizenden artsen en specialisten overzichtelijk verzameld, je leest er ook meteen hoe anderen hun bezoek bij deze zorgverleners ervaren hebben. Handig, toch?

Laat van je horen en werk mee aan het succes van ZIVI.be!

Net zoals jij zijn er vast vele andere mama’s in spe op zoek naar een gynaecoloog, kinderarts, tandarts, of verpleger met wie het meteen klikt.

Het neemt slechts 10 seconden van je tijd in beslag om je eigen huisarts, tandarts, … anoniem te beoordelen. En daarmee draag jij ook een steentje bij om andere toekomstige mama’s met een gerust hart op doktersvisite te sturen! Geef je mening en help mee om van ZIVI een website te maken die voor iedereen nuttig is.

Wat heeft ZIVI.be nog in petto?

Ook wanneer je meer te weten wil komen over de woonzorgcentra, rusthuizen en serviceflats in de buurt, zit je goed bij ZIVI.be. Of weet je wél nog welke medicijnen je spruit nodig heeft, maar niet meer waar je de bijsluiter gelegd had? Bij ZIVI.be kan je voor bijna elk medicijn meteen de juiste bijsluiter terugvinden.

De apotheek, dokter of tandarts van wacht vind je heel gemakkelijk via desktop en smartphone terug.

Kortom, op ZIVI.be verzamelen we zorginformatie voor iedereen. Neem dus zeker geen risico’s en kijk even welke zorgverleners door andere mama’s worden aangeraden voor je een afspraak maakt!

Tot snel op ZIVI.be!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT