Kinderwagen kiezen

Kinderwagen kiezen
Kinderwagen kiezen. Alleen de voorpret is al leuk: lekker inkopen doen voor je kindje. Een van de belangrijkste dingen is toch wel het aanschaffen van de juiste kinderwagen. Samen met deze kinderwagen ga je als verse papa en mama de grootste avonturen beleven met je kleintje.

Naast het feit dat het een bijzonder belangrijke aanschaf is, is het ook een dure aanschaf. Zorg ervoor dat je de juiste kinderwagen kiest. Wordt het een Easywalker, een Bugaboo of een Quinny? Waar moet je op letten bij een kinderwagen kiezen?

Kinderwagen kiezenGebruik kinderwagen

Woon je in de stad? Of op het platteland? Wil jij lange wandelingen gaan maken? Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf. Er zijn bijvoorbeeld wagens met drie of vier wielen. Wagens met drie wielen zijn makkelijk hanteerbaar in ruwe omgevingen, zoals tijdens boswandelingen. Wagens met vier wielen zijn weer makkelijker in de stad. Daarnaast is er ook een verschil tussen wagens waarin de baby naar jou kijkt en wagens waarin de baby de wereld in kijkt.

Ruimte

Hoe groot is je kofferbak? En waar in huis wil je de kinderwagen opbergen? Ook hier moet je aan denken voordat je een kinderwagen kopen gaat. Er zit namelijk wel degelijk verschil in het formaat en de flexibiliteit. Sommige wagens klap je zo in, terwijl je voor andere vele handelingen uit moet voeren. Zorg voor een praktische wagen die past bij jouw levensstijl.

Auto of openbaar vervoer

Reis jij vaak met de auto? Of pak je eerder het openbaar vervoer? Sommige kinderwagens zijn zo gemaakt, dat het autozitje precies op het onderstel van je kinderwagen past. Zo hoef je je kindje er niet eerst weer uit te halen. Voor gebruik in het openbaar vervoer is een kleine en wendbare wagen weer heel handig.

Aanschaf

Wij raden aan om nooit zomaar online een kinderwagen te kopen. Ga eerst kijken in een winkel en probeer de wagens uit. Sommige wagens passen bijvoorbeeld goed bij jouw lengte, terwijl andere veel te klein of te groot zijn. Laat je adviseren, probeer een aantal modellen en vraag advies in je omgeving. Let daarnaast op aanbiedingen en onderhandel over de prijs van accessoires die ook moeten worden aangeschaft.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT