Geboortekaartjes

Als aankomend papa kan je jezelf tijdens de zwangerschap toch al nuttig maken. Als jullie kindje er is, dan kan je beter ook de geboortekaartjes klaar hebben. En dat kan nu een mooie taak voor jou zijn. Begin er zeker tijdig aan want de geboorte van jullie kindje is niet te voorspellen en voor je het weet ben je papa. Dus nu aan de slag met het ontwerpen van een mooi kaartje. Bij Carddreams.be mag je een gratis proefdruk maken zodat je zeker je vrouw kan verrassen met een uniek geboortekaartje.

Voor elke smaak heeft CardDreams.be een passend kaartje

carddreams

CardDreams.be helpt je eenvoudig op weg.  Via deze online kaartenaanbieder, kan je heel gemakkelijk zelf unieke geboortekaartjes ontwerpen en direct online bestellen. Het word je gemakkelijk gemaakt door de grote keuze uit allerlei verschillende ontwerpen die al door een professioneel team van topontwerpers zijn samengesteld. Van kaarten met grappige dierenprintjes tot hippe geboortekaartjes voor je zoon of dochter. Aan elke smaak is gedacht. Zelfs de binnenkant van de kaartjes zien er mooi uit.

Maak het je gemakkelijk en bewerk zelf je het kaartje van je keuze met een mooie tekst, in een lettertype en kleur die je zelf het mooist vindt. Heel persoonlijk is een geboortekaartje met foto. Dan weet je zeker dat je een uniek geboortekaartje verstuurd. Daarnaast kan je kiezen om je kaartje te laten drukken op mat-, glans- of luxe parelmoer papier én word je niet verrast door bijkomende drukkosten.

Altijd hulp van de gratis klantendienst

carddreams

Ben je toch onzeker over het ontwerp of lukt het niet goed om te bestellen? Dan helpt de klantendienst van CardDreams.be je gratis met kiezen, bewerken en bestellen van je droomkaartje. Het team controleert ook je ontwerpen, zodat spel- en opmaakfouten voorkomen worden. Je kan trots zijn op wat je dan aan je vrouw kan laten zien.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT