Let’s talk about sex, baby

Let’s talk about sex, baby
Het eerste waar je je zorgen over maakt als je over het vaderschap denkt is: seks. Ik zou ontzettend graag zeggen dat er niets verandert en dat jij en je vrouw/vriendin nog steeds seks zullen hebben als een paar gekke tieners op vakantie.
Maar de waarheid is helemaal anders. Seks is het laatste waar zij zal aan denken na de bevalling en geloof het of niet, het is ook het laatste waar jij zult aan denken. Het is helemaal niet zo raar dat dit het laatste is waar je aan denkt. Allereerst moet je leren omgaan met vermoeidheid.

Let’s talk about sex, babyTen tweede, seks lijkt ineens anders. Geloof me, het is best wel vreemd om naar een vagina te kijken nadat je er een hoofdje uit hebt zien komen. En dan ten derde, het is moeilijk om de juiste stemming te vinden. Het is heel moelijk om allebei in de juiste stemming te zijn als je al niet naar luiers of zure melk ruikt of je verkiest gewoon te slapen.

Een pasgeborene zet heel je wereld op zijn kop en je moet je aanpassen. Je zult zo bezorgd zijn om je kleine uk dat je elkaar een beetje uit het oog verliest. Je zult snel vergeten je vrouw te vertellen hoe mooi ze wel is, terwijl ze heel onzeker was over haar lichaam als nieuwe mama en zij vergat mij gerust te stellen dat ik nog wel belangrijk was voor haar. Het was beangstigend. Er was dus werk aan de winkel.

Gelukkig waren wij, als koppel, lang genoeg samen om elkaar te missen voor we van elkaar vervreemden. We begonnen terug te flirten. Er werden stoute briefjes en sms’jes verstuurd en voor we het wisten hadden we stomende ontmoetingen in de keuken boven de flessensterilisator. Ze zeggen dat seks een relatie samenhoudt, maar affectie is de lijm van een goede relatie.

We nemen de tijd om samen te eten, elkaar te knuffelen en elkaar in te zepen in de douche. Het gebeurt niet meer zo vaak als vroeger, maar kwaliteit boven kwantiteit! Let’s talk about sex, baby

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT