Babyfotografie: leg de herinneringen aan je kindje vast

Een kindje krijgen is het mooiste wat er is, maar kleine kindjes worden snel groot. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk herinneringen bewaren van deze periode, en wat is er dan leuker dan een mooie fotoreportage van je baby?
In deze video geeft baby- en kinderfotografe Ilka De Meyer tips om je kleine spruit te fotograferen. Mama Celine en haar baby Renée testen Ilka’s tips alvast voor je uit. Je kan mooie foto’s maken met elk type camera, belangrijk is wel dat je durft te experimenteren. Fotografeer eens op ooghoogte, maak close-ups van je baby’s voetjes of handjes, ga voor een portret, … maar het allerbelangrijkste: maak vooral veel plezier.
Na de shoot kan je de leuke momenten met je baby herbeleven door een fotoalbum te maken waarin je al die prachtige herinneringen verzamelt. Ook online heb je hiervoor veel mogelijkheden, een aantal simpele clicks en je album is klaar!

 

2 Comments

  1. Pingback: Goede werk – privé balans | Goede werk – privé balans - papaworden.be | voor aanstaande en jonge vaders

  2. Pingback: De eerste weken als papa - papaworden.be | voor aanstaande en jonge vaders

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT