Babboe, de veilige bakfiets

Krijg jij binnenkort een kindje? Zet dan ook een bakfiets op je wensenlijst! Steeds meer mensen kiezen voor een bakfiets. Logisch, want het is gezellig en met de Babboe bakfietsen ook veilig. De kinderen zitten gezellig in de bak en er is ruimte voor de boodschappen.

Krijg jij binnenkort een kindje? Zet dan ook een veilige bakfiets op je wensenlijst! Steeds meer ouders kiezen voor een bakfiets. Logisch, want het is gezellig en met de Babboe bakfietsen ook veilig. De kinderen zitten gezellig in de bak en er is ruimte voor de boodschappen.

Babboe heeft voor ieder wat wils, ook stoere papa’s willen graag gezien worden op een veilige bakfiets! Je kunt al snel met je baby op pad door de slimme oplossingen die Babboe biedt voor het vervoer van baby’s in de bakfiets.

De Babboe bakfiets is het initiatief van een aantal ouders, die graag een bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande aanbieders erg hoog vonden. Samen met een ontwerp- en ingenieursbureau is de Babboe Big ontwikkeld, waarbij het doel was om een kwalitatieve bakfiets te ontwikkelen tegen een betaalbare prijs.

Moderne en veilige bakfietsen zijn niet goedkoop. De Babboe bakfiets is kwalitatief en betaalbaar. Kijk op www.babboe.be hoe we dat doen!

Het assortiment
Babboe heeft meerdere varianten bakfietsen in het assortiment, we hebben zowel twee- als drie-wiel bakfietsen in het assortiment.
De Babboe Big is een stabiele en stevige 3-wiel bakfiets, voorzien van allerlei handigheidjes en veiligheidsonderdelen. Met het opkomen van de elektrische fiets, ontstond er vraag naar een elektrische Babboe Big bakfiets.

Babboe bakfietsWe hebben dan ook al weer enige tijd de Elektrische Babboe Big in het assortiment. Niet alleen behoren grotere afstanden waaronder woon-werkverkeer en heuvelachtige gebieden nu ook tot de mogelijkheden. De elektrische Babboe Big blijkt ook gewild bij opa’s en oma’s, en minder valide mensen.
Naast de drie-wiel Babboe Big, heeft Babboe ook twee-wiel bakfietsen met één wiel voor en één wiel achter in het assortiment. De Babboe City is een degelijke 2-wiel bakfiets met een opvallende beukenhouten bak met zachte, ronde hoeken en een hoge rand voor extra veiligheid. De banden zijn extra dik, waardoor de fiets nog comfortabeler is. De kleurcombinatie antraciet grijs – cognac in combinatie met de stoere gelakte houten bak geeft de Babboe City een eigentijdse en chique uitstraling. Inmiddels hebben we ook een elektrische variant van de Babboe City.

Babboe heeft voor alle bakfietsen passende accessoires, van praktische accessoires als een regentent en maxicosi-drager tot leuke accessoires als vrolijke kussensets en kleuterzitjes.

Service aan huis
Elke Babboe bakfiets wordt geleverd met vijf jaar garantie en service aan huis. Een mobiel serviceteam verricht door heel Vlaanderen aan huis garantiewerkzaamheden. Alle Babboe bakfietsen zijn door SGS, een onafhankelijk internationale testautoriteit, uitgebreid getest op veiligheid en duurzaamheid.

Meer informatie? www.babboe.be
Babboe – van Ouders voor Ouders

2 Comments

 1. Bret & Brenda

  Erg leuk artikel! Ben sinds kort eigenaar van een Babboe City en we kunnen niet meer zonder. Zowel voor Brenda als voor mij is fietsen met een Babboe City een leuk uitstapje.

  Ik kreeg via Babboe ook de website http://www.bakfietsen.com waar veel informatie op staat over de bakfietsen en het onderscheidt tussen 2- en 3-wiel bakfietsen. Het heeft mij in ieder geval geholpen met het maken van een keuze!

  Met vriendelijke groet,
  Bret

 2. Redactie

  De redactie las op gezondheid.be nog meer over bakfietsen.
  Korte samenvatting:
  In een bakfiets kan je één tot vier kinderen tot ongeveer 7 jaar veilig vervoeren afhankelijk van het model. Een bakfiets zou een pak veiliger zijn dan een fietsstoeltje maar ook veiliger dan een fietskar achteraan. Fietsen met een bakfiets is wel zwaarder dan met een gewone fiets en je zal meer hinder ondervinden van een onregelmatig wegdek. Daarom is een bakfiets wat minder geschikt voor de allerkleinsten.
  http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=11902

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT